Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Steen, d. 14-04-2014
Hej Hanne
Rigtig godt initiativ med denne side.
Vi har hos Advokaterne Storetorv 16 lavet en FAQ med spørgsmål og endnu vigtigere svar på hvordan man kan komme videre og hvad man juridisk skal gøre for at sikre sig.
Den kan ses her http://www.advokaterne-storetorv16.dk/piskesmaeld/
Vi får tit at vide fra vores kilenter at den giver et godt overblik. Den er meget kort, og kan læses på 5 min.
E-mail:
Skrevet af Susanne Friis Andersen, d. 09-04-2014

Hej Hanne
Også herfra en stor tak for det kæmpe arbejde, du gør!
Jeg har netop meldt mig ind på facebook, for at kunne følge lidt med i hvad der rør sig indenfor grupper imod funktionelle lidelser samt borreliose-grupper.
Min konklusion er selvfølgelig også at "Det må stoppes"! Men efter at have fuldt lidt med på facebook, googlet og fulgt links på links tænker jeg, at det man er oppe imod må være en magtfaktor uden dimensioner, når man læser hvordan mange mennesker på ordentligt, intelligent og sagligt grundlag har henvendte sig til alle aktuelle offentlige instanser med henstilling om at "komme til fornuft", MEN Per Fink har fortsat sin fremmarch uden hindring af nogen art!
Jeg har hørt, der har været påtænkt en demonstration til afdeling for funktionelle lidelsers 15 års jubilæum samt Per Finks 60 års fødselsdag. Men at det vist ikke bliver til noget...?
Da der må skulle gøres noget ekstraordinært, forstår jeg simpelthen ikke, grupperne imod funktionelle lidelser og term-modellen m.v., vil lade denne store lejlighed går til spilde!
Jeg er endnu ikke medlem af nogen facebook-gruppe, så jeg så det lige som min eneste mulighed her og nu for at kontakte dig, Hanne og spørge, hvorfor demonstrerer alle patienter ikke imod Funktionelle Lidelser d. 15. maj på stedet for afholdelse af jubilæet i Århus???
(Jeg er lidt ked af at oplyse min mail-adresse offentligt, for jeg mener man skal være tilbageholden med private kontaktoplysninger på nettet!)
P.s. mine bevæggrunde er, jeg netop har fået konstateret kronisk borreliose (ikke anerkendt i DK) hos privat læge, at jeg tidligere i sundhedssystemet kun er blevet mødt med, at alle tests er normale, at jeg blev sygemeldt for ca. 10 år siden og har været igennem det "offentlige menageri" - fik utroligt nok…..efter en del år tilkendt fleksjob.
Skrevet af Anne Nygaard, d. 05-04-2014
Kære Hanne
Ja, tusind tak for dit enorme arbejde. Det er en lise for min sjæl, at læse om at kampen mod diagnosen Funktionel Lidelse forhåbentlig bærer frugt. Kommunernes/sociallægeinstitutionernes (mis)brug af diagnosen er åbenlyst uetisk. Det må stoppes.
Skrevet af Karin Russel, d. 29-03-2014
Kære Hanne
Det er en fornøjelse at læse din hjemmeside. Den er fuldt opdateret på mange fronter. Høringen og de efterfølgende reaktioner har været fantastisk. Du er en sand ildsjæl og vil hjælpe mange af os med piskesmæld til at få en ordentlig behandling I det offentlige system.
Jeg har personligt meldt mig ud af PTU, da deres holdningsbeskrivels til piskesmæld lugter langt væk af, at de støtter Per Fink og hans udokumenterede forskning. Det er Trygfonden, som giver pengene til dette, da de har en finansiel interesse I at psykiatrisere piskesmældsramte. Du gør et fremragende arbejde og du har min dybeste respect for dette.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Annemarie Thorsen, d. 19-03-2014
Kære Hanne.

Hvor var det en spændende høring. Den må og skal rykke noget for alle klemte borgere, det kan politikerne ikke sidde overhørig. Tusind tak for din store og vedholdende indsats
E-mail:
Skrevet af Jean Karin Engquist, d. 19-03-2014
Hej Hanne, jeg vil sige TAK for alt det du gør jeg så høringen i fjernsynet og jeg syntes også, at det var en sejer i dag og håber virkelig, at dagen i dag vil blive dagen vi kan se tilbage på og sige, at herfra gik det fremad.
E-mail:
Skrevet af Heidi Egeberg, d. 16-03-2014
Hej
Tusinde tak for alt hvad du skriver. Jeg har før skreven til dig,men efter jeg har læst mere her.fik jeg lyst til at takke dig.det er stort du deler din viden.som for mig har givet en viden om mange områder og især omkring medicin .da jeg oplever læger ikke altid stoler på en .
Kh
E-mail:
Skrevet af Heidi Egeberg, d. 04-03-2014
Hej
Tusinde tak for alt det du skriver her.flot
Jeg har et spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe med. Jeg har længe fået oxynorm og oxycontin . Jeg lever med kroniske voldsomme smerter efter piske smæld og også diskulaps i nakken påvirkning af rygmarven . Det medicin jeg omtaler har ikke den store virkning længere. Kort tid efter jeg har taget dem får jeg andre smerter og musklerne kramper i hele ryg og op til kæben og hovedet . Det giver spasmer ved kæben og mellem skulderbladene Smerte center jeg startede ved i feb. Siger de ikke har den bivirkning?? Har du noget kendskab til det i forhold til det du skriver om med medicin. Jeg kæmper en kamp hver dag og smerterne tager til det
Mvh Heidi
E-mail:
Skrevet af Hanne Nikodam d. 01-03-2014 , d. 01-03-2014
Kære Hanne.
Allerførst en stor ros til din hjemmeside og det store arbejde du gør.
Ved ikke om du har set PTU's udmelding fra igår. PTU- Livet efter ulykken accepterer ukritisk Forskningsklinikken for Funktionelle lidelser's forskning og holdninger vedr. piskesmæld.
Jeg har det sidste år været formand for PTU whiplash, og har sammen med andre arbejdet på at få PTU til at forholde sig kritisk, men altså uden held.
Positivt er det dog ,at PTU nu melder deres holdning klart ud. Se PTU.dk
PTU ' s udmelding har gjort ,at jeg igår meldte mig ud,
Håber I ( gl. som nyskadede) grundigt undersøger de Interesseorg. I melder jer ind i /støtter.
Jeg har været medlem af PTU siden 1995 ,og derfor er jeg oprigtig ked af at skulle erkende, at PTU ikke varetager vores interesser.


Skrevet af Lene F.K., d. 10-02-2014
Kære Hanne
tak, for en god hjemmeside :-)
Jeg vil blot tilføje, at der ikke foretages funktionel scanning i finland mere..har lige fået en mail fra hende ... Så har du mulighed for at opdatere ;-)
Mvh. Lene
Skrevet af Britt Roien, d. 04-02-2014
Det er en rigtig god hjemmeside.
Jeg skriver lidt mere senere
E-mail:
Skrevet af susanne janns, d. 28-12-2013
Vedr dit indlæg når de syge og svage står for tur
jeg læser med stor interesse dine indlæg, men vil gøre opmærksom på når du nævner "karina, at hun faktisk er syg hvilket også i avis artikel nævnes af Jochim B.Olsen men desværre er hun gang på gang blevet hængt ud som "nasser" og uanset om hun ikke var syg så har hun et barn som det ikke må være rat for at høre at ens mor bliver benævnt som "nasser" men desværre er det ved at være således at "det er dem vi selv kender" der har ret til hjælp,mens alle andre er "nasser,vi har også oplevet hvorledes Jonny Larsen roste Mette Fredriksen, da han selv trode "han var dækket ind" men da det så visye sig det ikke var tilfældet "fik piben en snden lyd"
sagen er at det netop lykkes at få genemførtalle disse besparelser fordi folk førdt råber op når det er dem selv det rammer
Lad os stå sammen i stedet for at "hænge hinanden ud må det være håbet fra denne "nasser" som er på førtidspension
E-mail:
Skrevet af susanne Janns, d. 31-10-2013
Jeg har set dit indlæg om MEPRICA,og for mig at se er projektet "ny indpakning men samme indhold" i forhold til den "forskning" som Per Fink og forskningsklnikken for funktionellrlideler, og forskningslederen bag MEPRICA er Mogens Vestergaard,som arbejder tæt sammen med Per Fink og forskningsklinikken for funktionellelideler.
Har bedt Mogens Vestergaard,om svar, men har intet hørt
E-mail:
Skrevet af Daniel, d. 09-10-2013
Kære Hanne,
Tusind tak for at du har delt nyheden om vores nystartede patientforening, Hjernerystelsesforeningen, på Facebook. Nu er vores hjemmeside også lanceret. Du er mere end velkommen til at dele link til foreningen på din side, eller indføje det hvor det er relevant, fx under afsnittet med hjernerystelse. Man kan nu melde sig ind, få råd & vejledning og være med til at udvikle foreningen. Sammen er vi stærkere.
Mvh
Daniel, Hjernerystelsesforeningen

E-mail:
Skrevet af Anja Pihl, d. 01-10-2013
Din bog og hjemmeside er virkelig fantastisk og en stor hjælp for mig i forhold til mine 2 piskesmæld. Jeg har et spørgsmål: findes der dokumentation/studier der viser at risikoen for diskusprolaps er forøget efter piskesmæld?
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE