Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Alex, d. 06-01-2017
Hvordan gik dit besøg hos Specialklinikken i Rebild? Kan det anbefales?
E-mail:
Skrevet af Camilla, d. 27-10-2016
Vil bare lige tilføje at Palexia ikke kun fås som depot medicin. Som du skriver under sammenligning af forskellige medicin typer. Det fås også i almindelig hurtigtvirkende tablet for det har jeg selv fået. :)
E-mail:
Skrevet af Gigtøglen, d. 21-10-2016
Hej
Jeg undres til stadighed over at fibromyalgi er en sindslidelse i Århus, men en gigtsygdom i Kbh. Gad vide hvad det er i Odense?
NB. Har selv anden gigtsygdom.. inflammatorisk. Stå fast i jeres nakke kamp..Har selv nakkeproblemer af gigt..og hvad det ikke giver af halløj...vh Gigtøglen
Skrevet af Sabine, d. 12-09-2016
Hejsa
Hvad er det specialklinikken rebild tilbyder ifht undersøgelse og behandling af piskesmæld? Synes jeg havde lidt svært ved at overskue deres hjemmeside. :-)

Og.. Tak for al den info her på siden. Overvejer selv at tage til udlandet da jeg har døjet med smerter i 4 år nu.
E-mail:
Skrevet af Ivet , d. 28-08-2016
Hej jeg kan ikke åbne et dokument på din side 🙁
http://www.lfn.no/pdf/PainResManage_2006-No11_BengtJohansson_NikolaiBogduk_Oversettelse-AliceReite.pdf

Og jeg ønsker, at læse det da jeg skal til min datter efter et år søge erstatning da hun har hovedpine ret tit 1 år side

Tak for en god side
E-mail:
Skrevet af Trine Johansen, d. 05-08-2016
Tusind tak !!!!
Jeg lider af Ehlers Danlos syndrom, hvor man blandt andet mister brusken i kroppen, og leddegigt.
Din gennemgåning af medicin, dens påvirkninger, tabeller, sammenligninger etc, er ekstrem relevante. Der mangler i meget høj grad oplysning, om netop dette. Det du skriver, burde være en pjece, ikke kun til piskesmæld, men til ALLE, der er eller skal i gang med morfi behandling.
Jeg har fået medicin i mange mange år, gået på smerteklinikker specialister, operationer etc etc. Jeg er stødt på et utal af gode/velmenende råd.
Alligevel finder jeg 3 relevante ting for mig, i gennemgang af dit materiale. Det burde simpelthen være pligt, at man fik en sådan pjece stukket i hånden hvor end man starter op med en sådan behandling.
Hvis jeg på nogen måde kan støtte eller du har interesse, vil jeg gerne gøre mit for, at kontakte Sundhedsstyrelsen, med henblik på oplysning til borgeren, ved opstartelse af morfica, med dit materiale.
Mvh Trine
E-mail:
Skrevet af Karin Bach Nielsen, d. 14-03-2016
For nu 11 år siden var jeg på en skrækkelig glatføre-køretur. Jeg sad med hovedet helt oppe i ruden, nakken drejet bagud og var skrækslagen. Turen gik uden uheld. Men dagen efter var jeg voldsomt svimmel, senere kom hovedpine til. Undersøgt, CT og MR scannet. Intet! Jeg havde været helt rask dagen før, og nu var mit liv totalt ændret, og det har det så været siden. Handicappet, men rask, sagde de. Jeg kunne bare tage mig sammen...ytrede en læge. Alskens alternative forsøg med kortvarig lindring. Mit liv er aldrig kommet tilbage siden, lever halvt eller næsten ikke, blev indlagt på psyk, hvor en overlæge fandt en medicin, der kunne mindske svimmelheden og hos en kinesisk læge fik jeg en magnetkæde, som sidder omkring hovedet og markant mindsker hovedpinen. Begge dele er en hjælp, men kroppen er akavet, tung og har en kronisk ubalance. Da jeg fornylig læste din bog, var det som om det var min egen dagbog. Havde jeg vidst, hvad du fandt ud af ift. en operation, havde jeg gjort det for nogle år siden. Jeg er nu 70 år. Jeg beundrer din kamp med piskesmældsramte personer. Tak for det.
E-mail:
Skrevet af Christina Klaustrup, d. 10-03-2016
Hej.

Jeg har efterhånden fulgt dine kommentar på FB længe. Og er efterhånden overbevist om at jeg skal gøre hvad der kan gøres for at bevise mine smerter. Dvs. jeg skal have lavet en bedre scanning af min nakke end den liggende. Hvad vil du anbefale og hvor? Har du selv erfaringer hermed eller kender nogle der har? Må evt. sætte min bror i USA til at undersøge mulighederne derover.
E-mail:
Skrevet af Ivet, d. 05-03-2016
Hej
Jeg vil gerne stille et spørgsmål
Vi havde trafik uheld i august og min datter havde piskesmæld og var syg i 3 mdr

Men nu har jeg nu i Ca 1.5 haft så slemme øresmerter og er nu blevet mr scannet og de fandt noget i kæbeledet og nu skal jeg så ct scannes

Nu kommer mit spørgsmål kan disse symptomer komme så langt tid efter i øre og kæbeledet???
Jeg er 46 år
E-mail:
Skrevet af Lykke Bang, d. 21-02-2016
kære Hanne H.

Var inde at kikke som så mange gange før-ja jeg ligger stadigvæk ned efter fald i 2009-Bogen Piskesmæld fik jeg læst i flere omgange-og kikker stadigvæk i den.Jeg fandt dig på Bogan-jeg troede man bare lige kunne få hjælp desværre vidste jeg intet om Piskesmæld -mediicin osv- og i dag ligger jeg stadigvæk ned. Ingen familie her i Jylland-en datter i Schweiz og kusiner i Udlandet, som jeg først har lært at kende på Facebook.Jeg har ingen rådgiver fået-dem i kommunen siger jeg kan rejse til København, hvor jeg kommer fra.
Aldrig har jeg haft brug for hjælp-men efter at være smidt på Risskov-havde jeg brug for hjælp-ny læge osv.Chok og ingen støtte fra mand-samt tabt koncentrationsevne og CHOK efter - hvad sket- har gjort-jeg næsten ikke kan mere.
Turde ikke sende en mail, der var stilet til dig-du havde selv problemmer-derfor er jeg glad nu på dine vegne over at se-du har fået det bedre-måske mere overskud-dejligt at se-du kan give råd-Jeg er meldt i foreningen-havde så meget på hjertet-så jeg var så længe om at skrive skemaet. Jeg har haft Piskesmæld-i så mange år uden at vide det-pilleforgiftning anede jeg ikke - men overlevede.Kan du evt. hjælpe med bisidder-aldrig fået een.Jeg er simpelt hen bange for stadig at rende panden mod en mur_Normalt en sund og 10 år yngre af sind person med stor livsglæde, som er ved at være væk !-UNdskyld jeg skriver og evt. fejl - jeg har sovende fingre-mange hilsener Lykke Bang
E-mail:
Skrevet af Louise Andersen, d. 11-02-2016
Hej Hanne.
Jeg synes jeg på et tidspunkt er stødt på noget vedr. en domsafsigelse omkring arbejdsgiver IKKE måtte fyre en med diagnose piskesmældssyndrom idet man så er handicappet. Er det på din side jeg har læst om det? Og i givet fald kan du henvise mig til omtalte skrivelse.
Og så vil jeg lige sige at hvor er det et sejt arbejde du gør her. Tak for dit overskud til at kæmpe for kroniske syge. Din side har hjulpet mig meget til bl.a. at forstå hvad det er der sker/er sket med min nakke og hoved efter diagnose kronisk whiplashsyndrom. mvh Louise
E-mail:
Skrevet af Peter Hansen, d. 27-01-2016
Kære Hanne

Til din information

Ugeskrift for læger
http://ugeskriftet.dk/videnskab/V12140646

Bedste hilsner
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Ulla , d. 17-01-2016
Hej !
Intressant læsning ,uhyggeligt læger m.fl kan stadig få lov til,at bruge Term modellen ....
og tro mig de prøver gang på gang.Det værste er,at jeg har mødt personer der er glade for de funktionelle diagnoser,indtil de finder ud af,at det er dødsens farligt.... Jeg har osse en personlig uhyggelig historie,men måske ikke passende i dette forum. Ha en god aften 😊
E-mail:
Skrevet af Jakob Wolff, d. 06-01-2016
Hej.

Jeg har fuldt med på din blog og læst din bog om piskesmæld.

Jeg kunne se at der er flere der efterspørger anbefalinger på sundhedsprofessionelle, som kan lindre smerter ved piskesmæld.

Derved ville jeg blot gøre opmærksom på flere sider såsom: Sundhed.dk og Klinikker.dk. På begge portaler er det muligt at finde behandlere, som er specialiserede inden for piskesmæld.

Mvh Jakob
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Knud Lindblad, d. 18-12-2015
Hej Hanne,
Min kone fik hjernerystelse og whiplash den 16 maj 2015.
Siden da har hun været igennem scanning af hjernen og nakken og uden påviselige skader.
Hovedpine og smerter i hovedbunden har i perioder været forfærdelige.
Gentagne kontakter til egen læge fører ikke til mere. Hans sidste kommentar var at ingen kunne overvinde et whiplash, du må bare leve med det som det er og bruge smertestillende tabletter!
Han nægtede at sende min kone til neurolog.
Vi har nu taget sagen i egen hånd og været en scanning hos Privatpraxis fur Upright Kernspintomographie i Hamburg. Dette er en avanceret form for scanning under belastning og bevægelse. Undersøgelsen viste heldigvis mindre skade end frygtet. Nogle ledbånd var forstrukket og der blev fundet en væskeansamling ved rygraden som muligvis trykker på nerverne.
Forstrukne sener er der såvidt jeg forstod ikke så meget at gøre ved, da de jo ikke er elastikker som vil trækker sig sammen igen.
Væskesamlingen mente den tyske læge at der var stor mulighed for vil forsvinde af sig selv. Operation mente hun var udelukket på grund placeringen.
Lægens råd var at vi kontaktede en specialist så min kone kunne få styrket musklerne i området som kompensation for de forstrukne sener.
Dette er vi i gang med også i Hamburg. Personen er Dr . H.M Schrader.
Vi valgte klinikken i Hamburg for at få vished for hvor alvorligt det stod til. Undersøgelsen koster euro 1.128- og de er givet godt ud.
Rapport og en cd med billeder er inkluderet.
Vi vil meget gerne udveksle erfaringer med andre personer også dig Hanne.
Vi har mobil: 28579118
Mail: knud.lindblad@yahoo.dk
Med venlig hilsen
Knud
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE