Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af marianne andersen, d. 24-11-2017
hejsa.
du skriver at omega 6 er antiinflammatorisk - det er den jo netop ikke - den er inflammations fremmende. Det er omega 3 som hæmmer. Og den er mest potent i fm polyphenoler - som findes i ekstra jomfru olevenolie.
E-mail:
Skrevet af Mette, d. 07-11-2017
Hej Hanne, har med interesse læst på din hjemmeside. Jeg har en post commotio diagnose samt whiplash og har nu via en belgisk endikronolog fået testet mine hormoner og de er meget lave mine tal. Du skriver omkring dette i forhorhold til slag kan påvirke hypofysen men kender du til danske læger der behandler for dette ? Tak Mvh Mette
E-mail:
Skrevet af Katalog siłowni, d. 23-10-2017
love it
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 06-08-2017
Bo Nielsen
Da du ikke har angivet din mailadresse, kan jeg ikke svare dig.
Skrevet af Bo Nielsen, d. 06-08-2017
Hej Hanne.
Jeg har en alvorligt syg ægtefælle efter piskesmæld og ledte derfor efter svar på samme spørgsmål, som Alex har skrevet tidligere.
Hvor ser jeg svaret eller hvordan gik det?

På forhånd Tak. Bo Nielsen

Skrevet af Alex, d. 06-01-2017
Hvordan gik dit besøg hos Specialklinikken i Rebild?
Kan det anbefales?
E-mail: Boje.alex@gmail.com
Skrevet af Peter Johannesen, d. 05-07-2017
Hej Hanne,

jeg ville spørge dig omkring hvilken klinik i Tyskland har du været hos? Jeg har selv MS, men har svært ved at acceptere at der ikke findes nogen form for kur. Jeg kunne derfor godt tænkte mig at snakke med andre specialister indenfor området, og dem som du har været hos i Tyskland lød til at kunne sit kram :)

Det er faktisk min mor som havde gemt en artikel om dig fra Jyllands Posten som hun havde klippet ud for mange år siden, ved ikke hvor gammel den er, men jeg kunne ihvertfald finde frem til din hjemmeside hurtigt ved at søge på navnet :)

på forhånd tusind tak Hanne :)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Torben, d. 28-06-2017
Er der dmx i danmark?
E-mail:
Skrevet af Jørgen Ruby, d. 07-06-2017
I 1998 producerede jeg en række radioudsendelser med lægen Øjvind Mathiassen. Vi fulgte behandlingen af 8 patienter, og den ene af dem var min niece der havde fået et Piskesmæld 8 år forinden.
Fælles for alle patienter var at ingen af patienterne havde skader på knogler eller iturevne sener etc.

Behandlingen gav meget opsigtsvækkende resultater da alle efter behandlingen fik mærkbar fremgang, og en enkelt næsten mirakuløs fremgang.

Da resultaterne viste sig at være holdbare, afstedkom det at kolding kommune ansatte lægen til at behandle patienter, og den sag skrev Jydske Vestkysten om i 2001.

Fornylig fandt jeg en enkelt af udsendelserne på en cd - jeg tror det var en af de første - og og derfor kom jeg i tanke om sagen.

Jeg blev noget forbavset over din advarsel mod lægen. Jeg skal lige tilføje at jeg med journalistisk ihærdighed chekkede hans baggrund både her i Danbmark og i udlandet, og hans rygte var absolut pletfrit.

Når man skriver en advarsel, så må der jo være dokumentation til at følge advarslen til dørs med, men det synes jeg der mangler her, så kan du oplyse hvad det er der gør at du advarer.

Det virker heller ikke særligt troværdigt på mig som læser at du forsøger at fremstille ham som en der er omskiftelig med sit navn, det er vel normalt at andre staver ens navn forkert, samt at man i perioder bruger sit mellem navn.

Jeg vil gerne tilføje at min niece der ikke kunne løfte 2 liter mælk, og som var plaget af alle de sædvanlige symptomer i knap 8 år, er fuldstændig helbredt, og er totalt fri for symptomer, og har været det siden 98. ulykken skete ca i 1990.

Venlig hilsen Jørgen Ruby
E-mail:
Skrevet af Anne, d. 28-05-2017
Hej Hanne
Tak for din bog og hjemmeside. stor hjælp.
jeg søger oplysninger om hjertesymptomer relateret til piskesmæld og hjernerystelse.
kan du hjælpe?
mvh Anne
E-mail:
Skrevet af Jeanette, d. 29-04-2017
2 kollegaer og jeg var ude for en voldsomt trafikulykke i juni 2016 på motorvejen. Overhalende bil hvor føreren var faldet i søvn drejer direkte ind i vores firmabil, tvang os i autoværnet med 110 km/t, hvorefter bilen vælter rundt og glider 70 m på taget. Mine kollegaer var få uger efter helt friske igen efter småskrammer, mens jeg som fører fik piskesmæld og samsynproblemer. Jeg har ikke kunne læse en bog siden ulykken, så taknemmelig for at jeg tilfældigt så Hannes bog som lydbog. For det har været en øjenåbner og et skub og motivation for at tage et ekstra kig indad og ikke blindt lade sin skæbne til lægerne. Jeg har gået hos en neurooptometrist (syn- og rehabilitets specialist) i 8 mdr nu, og har fået genoptrænet mit syn (flexibilteten i synet).
Det har forbedret meget, men ikke alle de andre ting som hjernen ikke kan rumme og håndtere og giver hovedpine og smerter bag øjnene. Kiropraktor har jeg gået til hver uge med efterfølgende massagebehandling. Det har kunne holde min nakkeproblemer lidt i skak, så jeg kan arbejde delvist. c1 og c2 samt overgangen til skulderne låser og giver nakkesmerter og hovedpiner, hvis jeg ikke får behandlingerne regelmæssigt.
I 10 mdr. er nakken og hovedet endnu ikke undersøgt af læger end i forbindelse med ulykken. Jeg mangler hjælp/viden om, hvad jeg bør gøre nu: Skal jeg selv få foretaget undersøgelse af nakken (evt. Rebild klinikken eller skal jeg afvente hvad arbejdserhvervforsikringen beslutter videre? Min læge vil pt ikke gøre noget og kan heller ikke vurdere mén endnu. Hele tiden i venteposition. Hvad med betalingen for behandlingerne - de ophører måske i juni, hvor der er gået et år? Skal jeg vente eller agerere selv, for at få afsluttet arb.skadesagen og få en ménvurdering og mulig erstatning til kommende behandlinger?
Har nogen erfaringer de vil dele herom, så skriv endelig til mig.
E-mail:
Skrevet af Hanne N , d. 01-04-2017
Skøn aprilsnar ! Gid den var rigtig.
Først forbavselse, så skuffelse og derefter super godt fundet på.
Skrevet af Annette Lindblad, d. 15-02-2017
Kære Hanne,
Vi har været i kontakt pr. e-mail og mobil.
Dette er jeg meget taknemmelig for.
Den 15. maj 2015 fik jeg en stor højttaler
i nakken ved et bryllup.
Jeg fik en kraftig hjernerystelse og et piskesmæld.
Med tiden er det blevet bedre, heldigivs,
Jeg har hjernesmerter, skærende i snart
2 år.
Jeg skriver igen når jeg har været igennem mit forløb med retssag m.m.
Jeg har fået en nakkekrave som jeg sidder
med ved TV og i bilen. Den er fantastisk og kan varmt anbefales.
Vi har også fundet en side i Tyskland med med nakkekraver.
Den hedder KDK gesundheit on-line. Der er flere forskellige nakkekraver som anbefales. Disse specielle kraver fås ikke i DK.
Jeg kan anbefale af få B-12 i form at injections hos lægen. Eller at tage Q10 hver dag.
Stort kan også anbefales at tage Rhodiolan
som går ind på Stress-symptomer m.m..

Mange hilsener,
Annette Lindblad
E-mail:
Skrevet af Helena, d. 27-01-2017
Mine symptomer er:

Kraftig hovedpine/nakkesmerter
Manglende følelse i venstre side af ansigtet, kind, øre, hals og nakke.
Ondt i skulder.
Nedsat kraft i venstre arm, hånd, ben og fod.
Nakke stivhed, så hovedet tipper til dem ene side og nakken sætter sig fast.
Ondt i øjet.
Stød i hovedet, svimmel og dårlig balance.

Når der er rigtig slemt, kan jeg ikke gå pga smerte. Har det lige som om der er en der slår mig med et bat i hovedet hele døgnet. Har det samtidig som om jeg har ørepropper i hovedet og så føler jeg konstant at jeg besvimer. Er bange for at falde om eller ende i kørestol. For har ikke nogen til at hjælpe mig. Men ved nu at jeg har 3 skder i nakken.

Skrevet af Helena, d. 27-01-2017
Hej. Hvor er jeg glad for jeg fandt denne side, for føler mig så alene. Er mor til 2 små børn. Har haft kraftig hovedpine/nakkesmerter i knap 3 år. Det sidste år har det været så slemt, at jeg mangler følelse i hele venstre side af kroppen. Mine smerter i hovedet er så slemme, at set gå hele vejen ned i benet så jeg knap kan gå. Jeg er konstant bedøvet i ansigtet og mangler kraft i hånd, arm og ben. Min familie tror det er psykisk og det samme gør lægerne, da de ikke har fundet noget på utallige CT og me skanninger. Jeg er blevet fyldt med alverdens medicin imod migræne, angst og depression, men intet virker og jeg får det værre for hver dag. Kan ikke huske ret godt, handle, køre bil, Arb eller være der ret meget for mine børn. Det er skrækkeligt at gå med konstante stærke smerter og ikke blive troet på. Føler jeg besvimer hver dag og mit ene øje føler som om der er en kniv igennem.
Jeg har været ved specialklinikken Rebild i Støvring og han har fundet 3 skader i nakken. Jeg er så lykkelig for at, der endelig er en ser kan hjælpe mig. Desværre er det halvanden times kørsel fra mit hjem og jeg skal selv betale behandlingerne.
Jeg har ikke råd til flere behandlinger lige nu og er bange for at falde om af smerte. Føler virkelig hospitalet, lægerne og familien har svigtet mig. De tror stadig det er psykisk og at min smerte er noget jeg bilder mig ind. Kæmper en kamp hver eneste dag, for at være her i livet for mine børn. Har fået lidt følelse igen efter jeg har været hos Rebild, men har stadig forfærdelige smerter og manglende følelse i ansigtet.
Kh en mor på 35 år.
E-mail:
Skrevet af Gigtøglen, d. 25-01-2017
Hej
Se lige Stig Gerdes sagen på nettet.
Debatten om de funktionelle lidelser eksploderer.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE