Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 30-12-2018
Denne hjemmeside er ikke beregnet på annoncer. Det er I nødt til at respektere. Kristne eller ej. Der er ikke meget kristent over, at en gruppe bliver ved at lægge lån på denne side. Det kan kun være for egen vindings skyld og er fuldtændig uklædeligt, hvis man kalder sig kristen!
Skrevet af Gert Degnemark, d. 15-12-2018
Hej Hanne.

Jeg har med lighedstegn udført samme opgave med Whiplash, som du nu gør.

Jeg har viden om, hvorfor vi skadede mennesker ikke kommer videre i det danske sundhedssystem!

Jeg vil gerne videre give dig min viden, hvis du måtte have interesse herom?

Mvh. Gert
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Har I lyst til at læse min hvidbog om whiplash og hjernerystelse samt "funktionel lidelse", kan I finde den på Whiplashforeningens hjemmeside. Der er to udgaver - en lang og en kort (sammenfatning).
Den fulde hvidbog: http://www.whiplashforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/08/hvidbog-om-whiplash-piskesmaeld-et-modsvar-til-whiplash-som-funktionel-lidelse.pdf
Sammenfatningen:http://www.whiplashforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/08/sammenfatning-af-hvidbog-om-whiplash-piskesmaeld-et-modsvar-til-whiplash-som-funktionel-lidelse.pdf
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Hej igen Teis

Det er fint, at du skriver, for som jeg også har skrevet underneden, er det ikke min spidskompetence. Det er kun, hvad jeg har kunnet læse mig til, og jeg har ingen forudsætninger for at kunne vurdere det. Derfor kan jeg heller ikke være kildekritisk, men havde håbet, at da det er skrevet af læger, var det korrekt.
Jeg sletter det. Det giver jo ikke mening, hvis det ikke er korrekt, og det lyder sådan.
Tak.
Skrevet af Teis, d. 11-11-2018
Kort indskydelse. Jeg tror de 14G handler om påvirkningen for at kunne få den “hjernerystelse”, men altså skadepåvirkning af nakken selve piskesmældet kan ske ved 5-6G (jf.retslægerådet).

5-6G inde i bilen er grundet den kinetiske energi ikke ualmindelig ved lavenergi påkørsel. Man kan godt have et lavenergi uheld hvor energien mellem bilerne er 1,8G “deformationsenergien” mellem bilerne.. men have en påvirkning af hovedet på 6,5G inde i bilen. Derfor vigtigt at adskille de 2 energier i et uheld.
Skrevet af Teis, d. 11-11-2018
Hej Hanne,

Super tak. Kan se der står at 7-8 mph kan give “..as great as 7G”.. Så her anfører de at 7G er meget. Hvilket bestyrker at 14G som minimum for at skade nakken må være en ikke “rigtig” anført.. Det er ikke en kritik jeg forsøger at fremføre, jeg spørger alene for ikke at indlægget skal skræmme folk som læser indlægget og tror at der skal 14G til at skade nakken.

Men tak for svar.
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Hej Teis
Jeg har angivet denne kilde - den står underneden, men tallet (6) efter teksten refererer til, at det stammer derfra.
Du får den lige for en ordens skyld her.
http://www.dizziness-and-balance.com/disorders/post/whiplash.html
Der står også noget i denne http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4200875/
Cervical capsular ligaments can become lax with as little as 5 N of force, although most studies report cervical ligament failure at around 100 N. Even low speed rear impact collisions at as little as 7 mph to 8 mph can cause the head to move roughly 18 inches at a force as great as 7 G in less than a quarter of a second.
Numerous experimental studies have suggested that certain features of injury mechanisms including direction and degree of acceleration and deceleration, translation and rotation forces, position and posture of head and neck, and even seat construction may be linked to the extent of cervical spine damage and to the actual structures damaged".
Der er flere henvisninger til andre links i ovenstående, som står under afsnittet post -concussion syndrome.
Jeg må indrømme, at det ikke er min spidskompetence, men blot noget jeg har læst mig frem til.
Venligst
Hanne
Hjemmeside:
Skrevet af Teis, d. 10-11-2018
Hej Hanne,

Du skriver under “Whiplash og hjernerystelse” punkt 2:

“2. HVAD SKER DER MED HJERNEN UNDER PISKESMÆLDSBEVÆGELSEN
Skader i nakken kan opstå efter mindre kraft (minimum 14g of force).”

Er der tale om tastefejl? Spørger kun da det er yderst begrænset, hvad der er at finde på nettet som omhandler “G-påvirknings krav” før en skade i nakken opstår. Men 14G lyder meget voldsomt (en artikel i avisen henviser til at astronauter øver 6G i en forlystelse i tivoli). Retslægerådet har ret så bemærkelsesværdigt (fordi de normalt ikke udtaler sig med konkrette værdier) udtalt at påvirkning sker ved 5-6G. (Link medsendt)

http://birch-law.dk/2018/03/09/retslaegeraadets-besvarelse-af-15-november-2017/

Bedste Hilsner

Teis
Skrevet af Stig Rasmussen, d. 09-11-2018
Hej Hanne

Vi skal have planlagt en upright scanning i Hannover.
Du skriver at du kan sætte os i kontakt med en som har været til scanning i Hannover. Vil du venligst sende noget kontaktinfo til mig

Mvh
Stig Rasmussen

E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 29-08-2018
Hej Rune Drejer
Undskyld, jeg ikke har svaret dig før. Har først set din besked nu.
Jeg har intet imod LDN? Jeg synes blot, at folk, der kunne tænke sig at prøve præparatet, skal tage det på et oplyst grundlag.
Hvis du har læst, hvad jeg skriver om det, vil du også kunne se, at det, jeg skriver, er referat af en samtale med en smertelæge og forsker i LDN og altså ikke mine meninger.
Der har været en tendens til, at nogle få personer konstant nævner LDN som den for whiplashs bedste mulighed for whiplashkadede; men nogle har også fået det dårligere af det, og det virker ikke på alle. Derfor mener jeg, at man skal man gå ind i det på et oplyst grundlag og ikke fordi andre, har glæde af det; for det er langt fra sikkert, at man selv har.
Mvh.
Hanne
Skrevet af Rune Drejer , d. 02-08-2018
Hejsa

Jeg vil egentlig gerne vide, hvorfor du har så meget imod LDN?

Har selv kroniske smerter, følger efter piskesmæld, efter et trafikuheld mange år tilbage og har oplevet virkning og ikke mindst ALLE de bivirkninger, der er ved den gængse medicin der udskrives fra lægestanden.

Med store fysiske og psykiske konsekvenser til følge, faktisk i en grad, som fik mig til at vælge al smertestillende fra, da bivirkningerne var for store.

Gik i mange år, med invaliderende smerter og efter en oplevelse fra en god ven, med Give smerteklinik, så valgte jeg at blive henvist til et forløb dernede.

Talte med en ret kompetent læge på klinikken, som lavede en vurdering om de kunne hjælpe og jeg valgte at få et smertehåndteringskursus, derudover mente lægen, at jeg skulle prøve LDN, en ny type smertebehandling, som måske havde positiv effekt, på min tilstand.

Lægen var ret realistisk i vurdering og informativ, jeg var afvisenede overfor at prøve ny medicin, efter mine oplevelser med smertestillende medicin.

Hun fortalte, at det ikke ville skade, eller sabel afhængighed, som de fleste andre smertestillende man normalt bruger.

Nå, men jeg tog pillerne med hjem og fulgte lægens anvisning og påbegyndte min behandling. .

Allerede efter få dage, var effekten betydelig, mine kroniske nakkesmerter, mit generelle smertebillede ændrede sig drastisk, blev væsentligt reduceret, jeg begyndte at få energen tilbage og mit humør ændrede sig i positiv retning.

Min skepsis over effekten var betydelig og jeg var meget i tvivl om det fungerede, men måtte erkende, LDN virker..

Kunne pludselig have et liv, hvor smerter ikke fylder dagligdagen, hvilket er for mig ubegribeligt, da jeg har levet med kroniske smerter i over 20 år..

Så kom ikke og sig det ikke virker, derudover kan jeg ikke forstå, at man ikke tager imod med kyshånd, da LDN jo er VÆSENTLIGT billigere, end den gængse medicin og langt fra så skadeligt for organismen som alm medicin, specielt morfinpræparater.

Men du kan jo tage kontakt, til div smerteklinikker i Danmark og få fyldestgørende information, de arbejder med det og ser faktisk gode resultater.

Som kroniker, så forstår jeg ikke, at du er så stor modstander overfor noget, der rent faktisk virker 8g kan forklares videnskabeligt.
E-mail:
Skrevet af Rikke, d. 26-07-2018
Hej Hanne, Kan du evt. Hjælpe mig med en forklaring på nedenstående? Jeg lider i stadig stigende grad af ondt i hovedbund og får det ubehageligt/mærkeligt i hovedet. Jeg har svært ved at holde ud at have hår på hovedet. Det bliver forværret hvis jeg samler håret/sætter det op. Nogle dage gør det ondt hvis bare vinden får det til at ændre retning. Det er i særlig høj grad mit baghoved, som er sensibel og det har lige siden skaden for 10 år siden været ubehageligt når der er tryk på baghovedet.
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 21-07-2018

OBS!!!

Reklamer fjernes øjeblikkeligt!

Advertisements are removed immediately!
E-mail:
Skrevet af Anja Kjær , d. 29-05-2018
Hej Hanne.
I fht FL. Kan lægen kontakte ens familie uden tilladelse fra patienten fht et samarbejde omkring at stille den "diagnose" og få dem med indover? I øvrigt en rigtig god beskrivelse. Jeg kan se jeg skal sadle om hvis ikke jeg vil under den katagori, da jeg skændes meget med min læge om hvorfor han ikke mener jeg bør undersøges nærmere. Og øv jeg fik lavet en Dep test. For de dage jeg har gode dage er humøret jo godt. Det er kun når hovedpinen er slem jeg bliver frustreret og ked.
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 26-04-2018
Læg venligst IKKE reklamer om diverse på min side. De fjernes så snart, jeg ser dem!
Tak.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE