Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Sanne, d. 20-06-2022
Kære Hanne,
Kan du kontakte mig, så kan jeg give dig supplerende informationer fra en svært syg person efter whiplash skade.
Bh Sanne
E-mail:
Skrevet af Sanne, d. 20-06-2022
Kære Hanne,
Kan du kontakte mig, så kan jeg give dig supplerende informationer fra en svært syg person efter whiplash skade.
Bh Sanne
E-mail:
Skrevet af Kathrine Brandt, d. 11-09-2020
Kære Hanne
Jeg har læst din artikel i Whiplash Nyt nr. 2 2020 med stor interesse, og jeg vil meget gerne i kontakt med dig. Har du en e-mail jeg kan kontakte dig på?
Mvh Kathrine
E-mail:
Skrevet af Torben Sønnichsen, d. 08-09-2020
Hej
Min kone fik en piskesmældskade i maj 2012, vi kører stadigvæk på erstatningssagen. Nu forlyder det at såfremt der ikke er noteret noget om nakke og hovedsmerter der første 72 timer efter ulykken da kan modpartens advokat afvise sagen og dermed AST. Har du hørt denne uhyrlighed før. Et problem ved diagnosen har jo netop været at alle ramte har forskellige udb´viklingsforløb og skadesniveauer efter påkørslen. Hvem er den bedste læge der kan bekræfte at påstanden om de 72 er et hul i luften.
E-mail:
Skrevet af Marianne Pedersen, d. 06-08-2020
Man må finde den behandling som hjælper en bedst. Desværre er den behandling som jeg ved hjælper mig bedst og som gør jeg har det så godt nu, at jeg ikke tager smertestillende medicin ikke i vores land længere.
E-mail:
Skrevet af Christian , d. 28-11-2019
Kære Hanne.
Jeg er journalist på DR2 og vil gerne i kontakt med dig, har du en mail jeg kan skrive til?
mvh
Christian
E-mail:
Skrevet af Bibi Rasmussen, d. 16-10-2019
Du har skrevet mange fine informationer om antiinflammatorisk kost og piskesmæld. Dejligt du vil dele alle disse informationer med os. Venlig hilsen
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 10-10-2019
Jeg har lavet denne hjemmeside, men jeg har også været med til at lave Whiplashguiden, som er en hjemmeside med film om stort set alle aspekter af whiplash. Jeg vil anbefale, at I også ser med på den på www.whiplashguiden.dk og www.whiplashforeningen.dk
Skrevet af Peter Hansen, d. 18-09-2019
Til orientering: http://www.whiplashforeningen.dk/nyheder/ny-og-afsloerende-bog-om-beskaeftigelsespolitikken/?fbclid=IwAR3vBLLEG_jCNeHqkDUEptLqDaf-Kt0r4dPp-tXQmpUBjAvynIbnDwI2tZU Med venlig hilsen
E-mail:
Skrevet af majken ramsøy, d. 16-09-2019
Hej og mange mange tak for din hjemmeside. Jeg selv er desværre meget ramt pga. 2 alvorlige ulykker med min nakke indenfor 1 år. Jeg vil høre dig, hvor i Tyskland du blev behandlet/undersøgt, da de danske læger ikke kunne hjælpe dig? Mange tak fra majken
E-mail:
Skrevet af Kirsten jørgensen, d. 03-08-2019
Hej hanne
Var selv i Tyskland i 2003/4. Fik taget en funktionel scanning og man sagde jeg skulle få en operation i nakken. Om ikke andet så når min livskvalitet blev så lille. Jeg har i dag fortrudt jeg ikke fik det gjort. Ville egentlig gerne høre hvordan du har det i dag? Opererer de stadig ? Og hvad er prisen ?
Kan se undersøgelsen i Rebild er taget væk, hvorfor?
Det er et flot og stort arbejde du gør !
Mvh kirsten
E-mail:
Skrevet af Goran, d. 09-07-2019
Hej Hanne
Jeg er blevet opsagt på mit arbejde begrundelsen var min muligheds attest passede ikke dem og jeg kunne ikke komme op på fuld tid i mærmeste i fremtid og de kunne ikke omplacere til trods at de kunne sagtens lade sig gøre og min leder har fusket med min muligheds attest.
Men det er pga mit arbejde jeg er kommet til skade og kørt ned ,jeg har været delvist sygemeldt i 1 år 2 mdr.før jeg bliver sagt op og min arbejdsgiver er bevidst om min funktionsnedsættels men de har ikke gjort ret meget for at få mig på ret køl hverken sygesamtaler eller henvendelse til jobcenter om fleksjob hvad gør jeg her og min fagforening mener der er ikke noget at gøre de har gjort mig uarbejdsdygtig på baggrund af min opsigelse den var meget grov den måde det foregik på når man ligger ned i forvejen det var være end ulykken rent smertemæssigt og psykisk.
Venlig hilsen
Goran
E-mail:
Skrevet af Gert Degnemark, d. 10-05-2019
Hej Hanne.

Under Whiplash, Behandling der er punkt 3 Behandling i DK og et underpunkt 3.7

Ligeledes er dr under Behandling i udlandet et underpunkt 3.7.

Kunne det ikke være en god ide, at ændre indholdsoversigt, så Behandling i udland starter med punkt 4.?

Jeg tror det vil lette søgningen. . .

Og det er en fremragende hjemmeside du har fået skruet sammen!

Mvh. Gert
E-mail:
Skrevet af aida, d. 07-02-2019
Hej,

Det er helt fantastisk al den information man kan finde på din side. Det sætter jeg stor pris på.

Af de undersøgelser i udlandet, hvilken ét ville du vælge? Og har du i øvrigt et link til klinikken i Finland? Jeg er ved at blive helt desperat.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Pål Nygaard-Naglestad, d. 22-01-2019
Hei.
Jeg heter Pål Nygaard-Naglestad og har en kone som har gigt samt vært utsatt for ulykke med bil og fått piske smell. Vi prøver etter beste evne få fram en korrekt diagnose og behandlings metode på det hele og skulle i den forbindelse gjerne ville snakket med deg for råd og veiledning. Håper du kan svare meg på mail: panagles@online.no for ytterligere detaljer.

Hilsen Pål.
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE