Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. JEG VIL GERNE FRABEDE, AT FOLK LÆGGER ANNONCER IND HER. Det er ikke det, siden er beregnet til.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Rikke, d. 16-01-2015
Hej Hanne, sikke et arbejde du gør, det er en meget spændende side at læse med på. Jeg har en 7 år gammel piskesmældsskade og vil høre om du eller evt. andre herinde kan nikke genkendende til denne problematik: Jeg har igennem de sidste 3 år fået smerter i mine hofter/baller/lænd. Jeg er mr scannet og netop i dag fået svar, at alt ser normalt ud. Man mistænker irritation af hoftebøjer, men jeg synes ikke rigtig at jeg kan få symptomerne til at passe. Jeg opnår i hvert fald ikke lindring ved at gøre som der foreslås. Jeg har selv en teori om at det hænger sammen med min piskesmældsskade, men jeg har endnu ikke kunne finde ret meget herom og lægen på ortopædkirurgisk grinede da jeg nævnte det. Så hjælp, er der nogle derude som har prøvet eller hørt om lignende problemer? Jeg er ved at blive skør over det. For jeg kan aldrig finde hvile og må hele tiden veksle imellem at stå, gå, sidde og ligge. Og det er hårdt især for nakken, at jeg aldrig kan slappe af. Håber meget at høre fra nogle. Mvh
E-mail:
Skrevet af ervin, d. 11-12-2014
Hej Hanne! Läste lite information av dig. men den största frågan är den här läkaren Öivind Mathiasen. Det är som så att jag har en whiplash skada sen 2 år tillbaka. och har nu kommit i kontakt med en läkare vars namn är Öivind Mathiasen och undrar om du träffat han eller hur han ser ut ? jag kan lägga upp en bild på han. HAN av alla läkare jag träffat säger sig att han kan hjälpa mig med min whiplash. Tacksam för snabbt svar!! svara till min Email
E-mail:
Skrevet af Anders Sørensen, d. 30-11-2014
Hej Hanne.
Du har lige gjort et stort stykke arbejde for mig. Ved at lave denne side, for jeg har lige fundet alle de ting jeg skal bruge i mod kommunen. Kommunen tror de skal pisse på mig. Jeg har en arbejdsskade som løber ud over 22 uger. Jeg venter på at få en kikkert ind i knæet. Håber da for andre at du bliver ved med at opdater denne side. Vil da anbefale den til andre.
Tak for hjælpen.
E-mail:
Skrevet af Helle M. Dahl, d. 27-09-2014
Hej
Faldt tilfældigt over hjemmesiden her og kan ikke lade være med at tilkendegive min dybeste respekt for din store indsats, til hjælp og eftertanke for andre med en kronisk lidelse. Særligt afsnittet Accept af lidelsen, ramte mig dybt, lige der hvor det indimellem gør rigtigt ondt - men godt at høre man ikke er alene om den proces. Tak
E-mail:
Skrevet af Eva Nielsen, d. 18-09-2014
Har netop skrevet et indlæg, men kan se min mailadresse er skrevet forkert, så retter den lige. Andre der ved noget, i forhold til mit spørgsmål er også meget velkomne til at henvende sig.
E-mail:
Skrevet af Eva Nielsen, d. 18-09-2014
Hej Hanne. Er netop stødt på noget, måske afgørende, her på din side og som derfor ville være rart at få uddybet nærmere. Jeg var sidste år involveret i et harmonikasammenstød og blev påkørt af to biler bagfra. Jeg har siden været plaget af lændesmerter, smerter og nedsat kraft i HØ ben, lyske og hofte. Fys. og kiropraktor mener lige som du beskriver, at man godt kan få et "piskesmæld" i lænden, men det virker ikke helt som om lægeverden er enig eller ved nok om det. Har du undersøgelser der kan dokumentere dette? Mangler hilsner Eva og stor ros til din hjemmeside!
E-mail:
Skrevet af Sonni Kanstrup, d. 10-09-2014
Hej Hanne,

Du skriver på din hjemmeside under afsnittet "nyere forskning", at du blev røngtenundersøgt og opereret i Tyskland, hvorefter din hovedpine og alle de andre smerter forsvandt.
Kan du fortælle mere om røntgenundersøgelsen og operationen, samt evt. risici ved denne? Og endvidere om der har været egenbetaling for disse.

Jeg overvejer i øjeblikket selv at tage til Hamborg for at få en stående MR-scanning eller "Upright MRI-scan", da min læge ikke ønsker at henvise mig til en sådan undersøgelse herhjemme, med argumentet om at jeg er 'fuldt udredt'.
E-mail:
Skrevet af Christina Sietam, d. 25-08-2014
Hej hanne,

Tak for en fin hjemmeside. Du skriver at det vil være et under hvis man får ja til en forhåndsgodkendelsen og at man i stedet skal betale og så søge efterfølgende. Er det så nemmere at få et ja? Og drejer det her sig udelukkende om whiplashbehandlinger eller har du erfaring med andre operationer også? Jeg er i kontakt med apixspine og Berhaklinikken og vil gerne have lavet en brystrygoperation som de danske læger ikke er dygtige nok til at lave. Endvidere brækker de hele ens ryg op hvor man i München laver det ved en kikkertoperation!!!!! Rekreationsperioden er derfor noget kortere. Jeg vil blive meget glad hvis du har tid til at svare mig. På forhånd tak

Hilsen Christina Sietam
E-mail:
Skrevet af Bodil Rejnholdt, d. 20-08-2014
Jeg vil her udtrykke min tak og taknemmelighed over, at der er nogen, som gør så seriøst og grundigt arbejde.

Ikke alle kan gøre det, som er til gavn for så mange.

Stor tak og respekt for din/jeres indsats.
Bodil Rejbholdt
E-mail:
Skrevet af Ete Forchhammer, d. 14-08-2014
Tak for samlingen af svar på syv forskellige spørgsmål om FL fra Sundhedsudvalget til Nick Hækkerup. Noterer mig, at samtlige svar er skrevet af samme embedsm/k, Sarah Bang Refberg. Og hvorpå, og med hvilken baggrund baserer denne person så sin viden om Funktionelle Lidelser og om bevæggrundene til protesterne?? Ville svarene ha' set anderledes ud, hvis spørgsmålene var landede på en andens skrivebord, eller på fleres skriveborde?? Jeg spø'r bare.
E-mail:
Skrevet af Ete Forchhammer, d. 08-08-2014
GODT, du skriver til de fem fra Sundhedsudvalget (og resten må vel gerne se med!?), så de får en faglig og saglig korrektion til Per Finks brev om Funktionelle Lidelsers og PF's egne fortræffeligheder. Gid embedsmændend m/k også ser det! Med min alt andet end sundhedsfaglige baggrund, kunne jeg jo kun se at Per Finks skrivelse var et sandt studie i mistænkeliggørelse af kritikere og forvrængning af deres motiver for at kritisere hans vidunderkur. Helt åbenbart må Per Fink på forhånd ha' afskrevet at andre end han selv kunne sige noget fornuftigt til høringen på Christiansborg i marts, men det forhindrede jo ikke os andre i at høre hvad der blev sagt om FL, både af resten af panelet og fra salen.
Så det er meget relevant, at du lige minder om proportionerne i både historik og nutid. Tak for det!
Sådan helt "for lukkede mikrofoner" ku' jeg tænke mig lidt fokus på konsekvenserne af en uerkendt FL, som må være grunden til at PF tillader sig en så uhørt arrogance over for kolleger samt en god del patienter.
E-mail:
Skrevet af Hanne Nikodam, d. 08-08-2014
Kære Hanne.
Har lige læst din reaktion på Psykiater Professor Per Fink's selvretfærdige og manipulerende brev til Sundheds- og forebyggelsesudvalget.
Jeg beundrer dit engagement og kamp og er helt enig med dig.
Havde jeg mulighed for det, indstillede jeg dig til en orden eller pris ,for du kæmper virkelig for en meget vigtig sag. Håber du har energi til at fortsætte kampen for alle de patientgrupper der uden grund påduttes BDS - eller Funktionel lidelse diagnosen.
E-mail:
Skrevet af Ete Forchhammer, d. 30-07-2014
Kære Hanne. Det er så fint, hvad du gør her med denne www! jeg få i hvert fald set ting, jeg ikke ellers ville ha' set. Som fx for lidt siden din kommentar til advokaten, der vil lægge sag an om Karinas tvangsindlæggelse. Du skriver noget i retning af at du håber at sagen vil blive en øjenåbner for politikerne. Helt enig, men så vidt jeg kunne se til det åbne samråd vi var inde til før sommerferien, så er det MINDST lige så vigtigt at EMBEDSVÆRKET orienterer sig lidt udad! Trist at måtte konstatere!
E-mail:
Skrevet af Cathrine Engsig, d. 23-06-2014
Kære Hanne
Tak for dit sidste brev til sundhedspolitikerne m.h.t . at holde fast og insistere på at FFL leverer evidensbaseret dokumentation på deres påstande. Jeg er enig med dig i at har man en af de svært diagnosticerbare sygdomme som var repræsenteret i de 16 patientforeninger bag høringen i Folketinget d. 29.3 vil disse ikke blivet fanget i den nye DanFunD folkeundersøgelsen som blot består af generelle fysiske undersøgelser. Resultatet vil jo så være at disse sygdomme vil være "usynlige" i undersøgelsen og symptomerne fra dem klassificeres som psykiske. Dermed er der en stor gruppe med fysiske lidelser som nu kategoriseres under den psykiske Funktionel Lidelse. Elegant....
E-mail:
Skrevet af L. Bang, d. 11-06-2014
kære Hanne H.R. jeg har Fulgt dig På dine sider, siden de var opført,men har IKKE TURDET SKRIVE NOGET, jeg roser dit engagement og forstår der er så mange m. Piskesmæld, det vidste jeg ikke i 2010, da jeg fandt dig over bogforlaget. Men eet skal du vide : Panden mod en mur, betyder, jeg STADIG ligger ned - Hvordan betaler man til foreningen, når man IKKE vil ha` penge på PC-eren? PS. DET ER SÅ KORRUPT p.gr.a. sladder her i kommunen!
v.h.
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE