Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Annette Lindblad, d. 15-02-2017
Kære Hanne,
Vi har været i kontakt pr. e-mail og mobil.
Dette er jeg meget taknemmelig for.
Den 15. maj 2015 fik jeg en stor højttaler
i nakken ved et bryllup.
Jeg fik en kraftig hjernerystelse og et piskesmæld.
Med tiden er det blevet bedre, heldigivs,
Jeg har hjernesmerter, skærende i snart
2 år.
Jeg skriver igen når jeg har været igennem mit forløb med retssag m.m.
Jeg har fået en nakkekrave som jeg sidder
med ved TV og i bilen. Den er fantastisk og kan varmt anbefales.
Vi har også fundet en side i Tyskland med med nakkekraver.
Den hedder KDK gesundheit on-line. Der er flere forskellige nakkekraver som anbefales. Disse specielle kraver fås ikke i DK.
Jeg kan anbefale af få B-12 i form at injections hos lægen. Eller at tage Q10 hver dag.
Stort kan også anbefales at tage Rhodiolan
som går ind på Stress-symptomer m.m..

Mange hilsener,
Annette Lindblad
E-mail:
Skrevet af Helena, d. 27-01-2017
Mine symptomer er:

Kraftig hovedpine/nakkesmerter
Manglende følelse i venstre side af ansigtet, kind, øre, hals og nakke.
Ondt i skulder.
Nedsat kraft i venstre arm, hånd, ben og fod.
Nakke stivhed, så hovedet tipper til dem ene side og nakken sætter sig fast.
Ondt i øjet.
Stød i hovedet, svimmel og dårlig balance.

Når der er rigtig slemt, kan jeg ikke gå pga smerte. Har det lige som om der er en der slår mig med et bat i hovedet hele døgnet. Har det samtidig som om jeg har ørepropper i hovedet og så føler jeg konstant at jeg besvimer. Er bange for at falde om eller ende i kørestol. For har ikke nogen til at hjælpe mig. Men ved nu at jeg har 3 skder i nakken.

Skrevet af Helena, d. 27-01-2017
Hej. Hvor er jeg glad for jeg fandt denne side, for føler mig så alene. Er mor til 2 små børn. Har haft kraftig hovedpine/nakkesmerter i knap 3 år. Det sidste år har det været så slemt, at jeg mangler følelse i hele venstre side af kroppen. Mine smerter i hovedet er så slemme, at set gå hele vejen ned i benet så jeg knap kan gå. Jeg er konstant bedøvet i ansigtet og mangler kraft i hånd, arm og ben. Min familie tror det er psykisk og det samme gør lægerne, da de ikke har fundet noget på utallige CT og me skanninger. Jeg er blevet fyldt med alverdens medicin imod migræne, angst og depression, men intet virker og jeg får det værre for hver dag. Kan ikke huske ret godt, handle, køre bil, Arb eller være der ret meget for mine børn. Det er skrækkeligt at gå med konstante stærke smerter og ikke blive troet på. Føler jeg besvimer hver dag og mit ene øje føler som om der er en kniv igennem.
Jeg har været ved specialklinikken Rebild i Støvring og han har fundet 3 skader i nakken. Jeg er så lykkelig for at, der endelig er en ser kan hjælpe mig. Desværre er det halvanden times kørsel fra mit hjem og jeg skal selv betale behandlingerne.
Jeg har ikke råd til flere behandlinger lige nu og er bange for at falde om af smerte. Føler virkelig hospitalet, lægerne og familien har svigtet mig. De tror stadig det er psykisk og at min smerte er noget jeg bilder mig ind. Kæmper en kamp hver eneste dag, for at være her i livet for mine børn. Har fået lidt følelse igen efter jeg har været hos Rebild, men har stadig forfærdelige smerter og manglende følelse i ansigtet.
Kh en mor på 35 år.
E-mail:
Skrevet af Gigtøglen, d. 25-01-2017
Hej
Se lige Stig Gerdes sagen på nettet.
Debatten om de funktionelle lidelser eksploderer.
Skrevet af Alex, d. 06-01-2017
Hvordan gik dit besøg hos Specialklinikken i Rebild? Kan det anbefales?
E-mail:
Skrevet af Camilla, d. 27-10-2016
Vil bare lige tilføje at Palexia ikke kun fås som depot medicin. Som du skriver under sammenligning af forskellige medicin typer. Det fås også i almindelig hurtigtvirkende tablet for det har jeg selv fået. :)
E-mail:
Skrevet af Gigtøglen, d. 21-10-2016
Hej
Jeg undres til stadighed over at fibromyalgi er en sindslidelse i Århus, men en gigtsygdom i Kbh. Gad vide hvad det er i Odense?
NB. Har selv anden gigtsygdom.. inflammatorisk. Stå fast i jeres nakke kamp..Har selv nakkeproblemer af gigt..og hvad det ikke giver af halløj...vh Gigtøglen
Skrevet af Sabine, d. 12-09-2016
Hejsa
Hvad er det specialklinikken rebild tilbyder ifht undersøgelse og behandling af piskesmæld? Synes jeg havde lidt svært ved at overskue deres hjemmeside. :-)

Og.. Tak for al den info her på siden. Overvejer selv at tage til udlandet da jeg har døjet med smerter i 4 år nu.
E-mail:
Skrevet af Ivet , d. 28-08-2016
Hej jeg kan ikke åbne et dokument på din side 🙁
http://www.lfn.no/pdf/PainResManage_2006-No11_BengtJohansson_NikolaiBogduk_Oversettelse-AliceReite.pdf

Og jeg ønsker, at læse det da jeg skal til min datter efter et år søge erstatning da hun har hovedpine ret tit 1 år side

Tak for en god side
E-mail:
Skrevet af Trine Johansen, d. 05-08-2016
Tusind tak !!!!
Jeg lider af Ehlers Danlos syndrom, hvor man blandt andet mister brusken i kroppen, og leddegigt.
Din gennemgåning af medicin, dens påvirkninger, tabeller, sammenligninger etc, er ekstrem relevante. Der mangler i meget høj grad oplysning, om netop dette. Det du skriver, burde være en pjece, ikke kun til piskesmæld, men til ALLE, der er eller skal i gang med morfi behandling.
Jeg har fået medicin i mange mange år, gået på smerteklinikker specialister, operationer etc etc. Jeg er stødt på et utal af gode/velmenende råd.
Alligevel finder jeg 3 relevante ting for mig, i gennemgang af dit materiale. Det burde simpelthen være pligt, at man fik en sådan pjece stukket i hånden hvor end man starter op med en sådan behandling.
Hvis jeg på nogen måde kan støtte eller du har interesse, vil jeg gerne gøre mit for, at kontakte Sundhedsstyrelsen, med henblik på oplysning til borgeren, ved opstartelse af morfica, med dit materiale.
Mvh Trine
E-mail:
Skrevet af Karin Bach Nielsen, d. 14-03-2016
For nu 11 år siden var jeg på en skrækkelig glatføre-køretur. Jeg sad med hovedet helt oppe i ruden, nakken drejet bagud og var skrækslagen. Turen gik uden uheld. Men dagen efter var jeg voldsomt svimmel, senere kom hovedpine til. Undersøgt, CT og MR scannet. Intet! Jeg havde været helt rask dagen før, og nu var mit liv totalt ændret, og det har det så været siden. Handicappet, men rask, sagde de. Jeg kunne bare tage mig sammen...ytrede en læge. Alskens alternative forsøg med kortvarig lindring. Mit liv er aldrig kommet tilbage siden, lever halvt eller næsten ikke, blev indlagt på psyk, hvor en overlæge fandt en medicin, der kunne mindske svimmelheden og hos en kinesisk læge fik jeg en magnetkæde, som sidder omkring hovedet og markant mindsker hovedpinen. Begge dele er en hjælp, men kroppen er akavet, tung og har en kronisk ubalance. Da jeg fornylig læste din bog, var det som om det var min egen dagbog. Havde jeg vidst, hvad du fandt ud af ift. en operation, havde jeg gjort det for nogle år siden. Jeg er nu 70 år. Jeg beundrer din kamp med piskesmældsramte personer. Tak for det.
E-mail:
Skrevet af Christina Klaustrup, d. 10-03-2016
Hej.

Jeg har efterhånden fulgt dine kommentar på FB længe. Og er efterhånden overbevist om at jeg skal gøre hvad der kan gøres for at bevise mine smerter. Dvs. jeg skal have lavet en bedre scanning af min nakke end den liggende. Hvad vil du anbefale og hvor? Har du selv erfaringer hermed eller kender nogle der har? Må evt. sætte min bror i USA til at undersøge mulighederne derover.
E-mail:
Skrevet af Ivet, d. 05-03-2016
Hej
Jeg vil gerne stille et spørgsmål
Vi havde trafik uheld i august og min datter havde piskesmæld og var syg i 3 mdr

Men nu har jeg nu i Ca 1.5 haft så slemme øresmerter og er nu blevet mr scannet og de fandt noget i kæbeledet og nu skal jeg så ct scannes

Nu kommer mit spørgsmål kan disse symptomer komme så langt tid efter i øre og kæbeledet???
Jeg er 46 år
E-mail:
Skrevet af Lykke Bang, d. 21-02-2016
kære Hanne H.

Var inde at kikke som så mange gange før-ja jeg ligger stadigvæk ned efter fald i 2009-Bogen Piskesmæld fik jeg læst i flere omgange-og kikker stadigvæk i den.Jeg fandt dig på Bogan-jeg troede man bare lige kunne få hjælp desværre vidste jeg intet om Piskesmæld -mediicin osv- og i dag ligger jeg stadigvæk ned. Ingen familie her i Jylland-en datter i Schweiz og kusiner i Udlandet, som jeg først har lært at kende på Facebook.Jeg har ingen rådgiver fået-dem i kommunen siger jeg kan rejse til København, hvor jeg kommer fra.
Aldrig har jeg haft brug for hjælp-men efter at være smidt på Risskov-havde jeg brug for hjælp-ny læge osv.Chok og ingen støtte fra mand-samt tabt koncentrationsevne og CHOK efter - hvad sket- har gjort-jeg næsten ikke kan mere.
Turde ikke sende en mail, der var stilet til dig-du havde selv problemmer-derfor er jeg glad nu på dine vegne over at se-du har fået det bedre-måske mere overskud-dejligt at se-du kan give råd-Jeg er meldt i foreningen-havde så meget på hjertet-så jeg var så længe om at skrive skemaet. Jeg har haft Piskesmæld-i så mange år uden at vide det-pilleforgiftning anede jeg ikke - men overlevede.Kan du evt. hjælpe med bisidder-aldrig fået een.Jeg er simpelt hen bange for stadig at rende panden mod en mur_Normalt en sund og 10 år yngre af sind person med stor livsglæde, som er ved at være væk !-UNdskyld jeg skriver og evt. fejl - jeg har sovende fingre-mange hilsener Lykke Bang
E-mail:
Skrevet af Louise Andersen, d. 11-02-2016
Hej Hanne.
Jeg synes jeg på et tidspunkt er stødt på noget vedr. en domsafsigelse omkring arbejdsgiver IKKE måtte fyre en med diagnose piskesmældssyndrom idet man så er handicappet. Er det på din side jeg har læst om det? Og i givet fald kan du henvise mig til omtalte skrivelse.
Og så vil jeg lige sige at hvor er det et sejt arbejde du gør her. Tak for dit overskud til at kæmpe for kroniske syge. Din side har hjulpet mig meget til bl.a. at forstå hvad det er der sker/er sket med min nakke og hoved efter diagnose kronisk whiplashsyndrom. mvh Louise
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE