Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Rikke, d. 26-07-2018
Hej Hanne, Kan du evt. Hjælpe mig med en forklaring på nedenstående? Jeg lider i stadig stigende grad af ondt i hovedbund og får det ubehageligt/mærkeligt i hovedet. Jeg har svært ved at holde ud at have hår på hovedet. Det bliver forværret hvis jeg samler håret/sætter det op. Nogle dage gør det ondt hvis bare vinden får det til at ændre retning. Det er i særlig høj grad mit baghoved, som er sensibel og det har lige siden skaden for 10 år siden været ubehageligt når der er tryk på baghovedet.
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 21-07-2018

OBS!!!

Reklamer fjernes øjeblikkeligt!

Advertisements are removed immediately!
E-mail:
Skrevet af Anja Kjær , d. 29-05-2018
Hej Hanne.
I fht FL. Kan lægen kontakte ens familie uden tilladelse fra patienten fht et samarbejde omkring at stille den "diagnose" og få dem med indover? I øvrigt en rigtig god beskrivelse. Jeg kan se jeg skal sadle om hvis ikke jeg vil under den katagori, da jeg skændes meget med min læge om hvorfor han ikke mener jeg bør undersøges nærmere. Og øv jeg fik lavet en Dep test. For de dage jeg har gode dage er humøret jo godt. Det er kun når hovedpinen er slem jeg bliver frustreret og ked.
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 26-04-2018
Læg venligst IKKE reklamer om diverse på min side. De fjernes så snart, jeg ser dem!
Tak.
Skrevet af marianne andersen, d. 24-11-2017
hejsa.
du skriver at omega 6 er antiinflammatorisk - det er den jo netop ikke - den er inflammations fremmende. Det er omega 3 som hæmmer. Og den er mest potent i fm polyphenoler - som findes i ekstra jomfru olevenolie.
E-mail:
Skrevet af Mette, d. 07-11-2017
Hej Hanne, har med interesse læst på din hjemmeside. Jeg har en post commotio diagnose samt whiplash og har nu via en belgisk endikronolog fået testet mine hormoner og de er meget lave mine tal. Du skriver omkring dette i forhorhold til slag kan påvirke hypofysen men kender du til danske læger der behandler for dette ? Tak Mvh Mette
E-mail:
Skrevet af Katalog siłowni, d. 23-10-2017
love it
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 06-08-2017
Bo Nielsen
Da du ikke har angivet din mailadresse, kan jeg ikke svare dig.
Skrevet af Bo Nielsen, d. 06-08-2017
Hej Hanne.
Jeg har en alvorligt syg ægtefælle efter piskesmæld og ledte derfor efter svar på samme spørgsmål, som Alex har skrevet tidligere.
Hvor ser jeg svaret eller hvordan gik det?

På forhånd Tak. Bo Nielsen

Skrevet af Alex, d. 06-01-2017
Hvordan gik dit besøg hos Specialklinikken i Rebild?
Kan det anbefales?
E-mail: Boje.alex@gmail.com
Skrevet af Peter Johannesen, d. 05-07-2017
Hej Hanne,

jeg ville spørge dig omkring hvilken klinik i Tyskland har du været hos? Jeg har selv MS, men har svært ved at acceptere at der ikke findes nogen form for kur. Jeg kunne derfor godt tænkte mig at snakke med andre specialister indenfor området, og dem som du har været hos i Tyskland lød til at kunne sit kram :)

Det er faktisk min mor som havde gemt en artikel om dig fra Jyllands Posten som hun havde klippet ud for mange år siden, ved ikke hvor gammel den er, men jeg kunne ihvertfald finde frem til din hjemmeside hurtigt ved at søge på navnet :)

på forhånd tusind tak Hanne :)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Torben, d. 28-06-2017
Er der dmx i danmark?
E-mail:
Skrevet af Jørgen Ruby, d. 07-06-2017
I 1998 producerede jeg en række radioudsendelser med lægen Øjvind Mathiassen. Vi fulgte behandlingen af 8 patienter, og den ene af dem var min niece der havde fået et Piskesmæld 8 år forinden.
Fælles for alle patienter var at ingen af patienterne havde skader på knogler eller iturevne sener etc.

Behandlingen gav meget opsigtsvækkende resultater da alle efter behandlingen fik mærkbar fremgang, og en enkelt næsten mirakuløs fremgang.

Da resultaterne viste sig at være holdbare, afstedkom det at kolding kommune ansatte lægen til at behandle patienter, og den sag skrev Jydske Vestkysten om i 2001.

Fornylig fandt jeg en enkelt af udsendelserne på en cd - jeg tror det var en af de første - og og derfor kom jeg i tanke om sagen.

Jeg blev noget forbavset over din advarsel mod lægen. Jeg skal lige tilføje at jeg med journalistisk ihærdighed chekkede hans baggrund både her i Danbmark og i udlandet, og hans rygte var absolut pletfrit.

Når man skriver en advarsel, så må der jo være dokumentation til at følge advarslen til dørs med, men det synes jeg der mangler her, så kan du oplyse hvad det er der gør at du advarer.

Det virker heller ikke særligt troværdigt på mig som læser at du forsøger at fremstille ham som en der er omskiftelig med sit navn, det er vel normalt at andre staver ens navn forkert, samt at man i perioder bruger sit mellem navn.

Jeg vil gerne tilføje at min niece der ikke kunne løfte 2 liter mælk, og som var plaget af alle de sædvanlige symptomer i knap 8 år, er fuldstændig helbredt, og er totalt fri for symptomer, og har været det siden 98. ulykken skete ca i 1990.

Venlig hilsen Jørgen Ruby
E-mail:
Skrevet af Anne, d. 28-05-2017
Hej Hanne
Tak for din bog og hjemmeside. stor hjælp.
jeg søger oplysninger om hjertesymptomer relateret til piskesmæld og hjernerystelse.
kan du hjælpe?
mvh Anne
E-mail:
Skrevet af Jeanette, d. 29-04-2017
2 kollegaer og jeg var ude for en voldsomt trafikulykke i juni 2016 på motorvejen. Overhalende bil hvor føreren var faldet i søvn drejer direkte ind i vores firmabil, tvang os i autoværnet med 110 km/t, hvorefter bilen vælter rundt og glider 70 m på taget. Mine kollegaer var få uger efter helt friske igen efter småskrammer, mens jeg som fører fik piskesmæld og samsynproblemer. Jeg har ikke kunne læse en bog siden ulykken, så taknemmelig for at jeg tilfældigt så Hannes bog som lydbog. For det har været en øjenåbner og et skub og motivation for at tage et ekstra kig indad og ikke blindt lade sin skæbne til lægerne. Jeg har gået hos en neurooptometrist (syn- og rehabilitets specialist) i 8 mdr nu, og har fået genoptrænet mit syn (flexibilteten i synet).
Det har forbedret meget, men ikke alle de andre ting som hjernen ikke kan rumme og håndtere og giver hovedpine og smerter bag øjnene. Kiropraktor har jeg gået til hver uge med efterfølgende massagebehandling. Det har kunne holde min nakkeproblemer lidt i skak, så jeg kan arbejde delvist. c1 og c2 samt overgangen til skulderne låser og giver nakkesmerter og hovedpiner, hvis jeg ikke får behandlingerne regelmæssigt.
I 10 mdr. er nakken og hovedet endnu ikke undersøgt af læger end i forbindelse med ulykken. Jeg mangler hjælp/viden om, hvad jeg bør gøre nu: Skal jeg selv få foretaget undersøgelse af nakken (evt. Rebild klinikken eller skal jeg afvente hvad arbejdserhvervforsikringen beslutter videre? Min læge vil pt ikke gøre noget og kan heller ikke vurdere mén endnu. Hele tiden i venteposition. Hvad med betalingen for behandlingerne - de ophører måske i juni, hvor der er gået et år? Skal jeg vente eller agerere selv, for at få afsluttet arb.skadesagen og få en ménvurdering og mulig erstatning til kommende behandlinger?
Har nogen erfaringer de vil dele herom, så skriv endelig til mig.
E-mail:
Skrevet af Hanne N , d. 01-04-2017
Skøn aprilsnar ! Gid den var rigtig.
Først forbavselse, så skuffelse og derefter super godt fundet på.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE