Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bibi Rasmussen, d. 16-10-2019
Du har skrevet mange fine informationer om antiinflammatorisk kost og piskesmæld. Dejligt du vil dele alle disse informationer med os. Venlig hilsen
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 10-10-2019
Jeg har lavet denne hjemmeside, men jeg har også været med til at lave Whiplashguiden, som er en hjemmeside med film om stort set alle aspekter af whiplash. Jeg vil anbefale, at I også ser med på den på www.whiplashguiden.dk og www.whiplashforeningen.dk
Skrevet af Peter Hansen, d. 18-09-2019
Til orientering: http://www.whiplashforeningen.dk/nyheder/ny-og-afsloerende-bog-om-beskaeftigelsespolitikken/?fbclid=IwAR3vBLLEG_jCNeHqkDUEptLqDaf-Kt0r4dPp-tXQmpUBjAvynIbnDwI2tZU Med venlig hilsen
E-mail:
Skrevet af majken ramsøy, d. 16-09-2019
Hej og mange mange tak for din hjemmeside. Jeg selv er desværre meget ramt pga. 2 alvorlige ulykker med min nakke indenfor 1 år. Jeg vil høre dig, hvor i Tyskland du blev behandlet/undersøgt, da de danske læger ikke kunne hjælpe dig? Mange tak fra majken
E-mail:
Skrevet af Kirsten jørgensen, d. 03-08-2019
Hej hanne
Var selv i Tyskland i 2003/4. Fik taget en funktionel scanning og man sagde jeg skulle få en operation i nakken. Om ikke andet så når min livskvalitet blev så lille. Jeg har i dag fortrudt jeg ikke fik det gjort. Ville egentlig gerne høre hvordan du har det i dag? Opererer de stadig ? Og hvad er prisen ?
Kan se undersøgelsen i Rebild er taget væk, hvorfor?
Det er et flot og stort arbejde du gør !
Mvh kirsten
E-mail:
Skrevet af Goran, d. 09-07-2019
Hej Hanne
Jeg er blevet opsagt på mit arbejde begrundelsen var min muligheds attest passede ikke dem og jeg kunne ikke komme op på fuld tid i mærmeste i fremtid og de kunne ikke omplacere til trods at de kunne sagtens lade sig gøre og min leder har fusket med min muligheds attest.
Men det er pga mit arbejde jeg er kommet til skade og kørt ned ,jeg har været delvist sygemeldt i 1 år 2 mdr.før jeg bliver sagt op og min arbejdsgiver er bevidst om min funktionsnedsættels men de har ikke gjort ret meget for at få mig på ret køl hverken sygesamtaler eller henvendelse til jobcenter om fleksjob hvad gør jeg her og min fagforening mener der er ikke noget at gøre de har gjort mig uarbejdsdygtig på baggrund af min opsigelse den var meget grov den måde det foregik på når man ligger ned i forvejen det var være end ulykken rent smertemæssigt og psykisk.
Venlig hilsen
Goran
E-mail:
Skrevet af Gert Degnemark, d. 10-05-2019
Hej Hanne.

Under Whiplash, Behandling der er punkt 3 Behandling i DK og et underpunkt 3.7

Ligeledes er dr under Behandling i udlandet et underpunkt 3.7.

Kunne det ikke være en god ide, at ændre indholdsoversigt, så Behandling i udland starter med punkt 4.?

Jeg tror det vil lette søgningen. . .

Og det er en fremragende hjemmeside du har fået skruet sammen!

Mvh. Gert
E-mail:
Skrevet af aida, d. 07-02-2019
Hej,

Det er helt fantastisk al den information man kan finde på din side. Det sætter jeg stor pris på.

Af de undersøgelser i udlandet, hvilken ét ville du vælge? Og har du i øvrigt et link til klinikken i Finland? Jeg er ved at blive helt desperat.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Pål Nygaard-Naglestad, d. 22-01-2019
Hei.
Jeg heter Pål Nygaard-Naglestad og har en kone som har gigt samt vært utsatt for ulykke med bil og fått piske smell. Vi prøver etter beste evne få fram en korrekt diagnose og behandlings metode på det hele og skulle i den forbindelse gjerne ville snakket med deg for råd og veiledning. Håper du kan svare meg på mail: panagles@online.no for ytterligere detaljer.

Hilsen Pål.
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 30-12-2018
Denne hjemmeside er ikke beregnet på annoncer. Det er I nødt til at respektere. Kristne eller ej. Der er ikke meget kristent over, at en gruppe bliver ved at lægge lån på denne side. Det kan kun være for egen vindings skyld og er fuldtændig uklædeligt, hvis man kalder sig kristen!
Skrevet af Gert Degnemark, d. 15-12-2018
Hej Hanne.

Jeg har med lighedstegn udført samme opgave med Whiplash, som du nu gør.

Jeg har viden om, hvorfor vi skadede mennesker ikke kommer videre i det danske sundhedssystem!

Jeg vil gerne videre give dig min viden, hvis du måtte have interesse herom?

Mvh. Gert
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Har I lyst til at læse min hvidbog om whiplash og hjernerystelse samt "funktionel lidelse", kan I finde den på Whiplashforeningens hjemmeside. Der er to udgaver - en lang og en kort (sammenfatning).
Den fulde hvidbog: http://www.whiplashforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/08/hvidbog-om-whiplash-piskesmaeld-et-modsvar-til-whiplash-som-funktionel-lidelse.pdf
Sammenfatningen:http://www.whiplashforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/08/sammenfatning-af-hvidbog-om-whiplash-piskesmaeld-et-modsvar-til-whiplash-som-funktionel-lidelse.pdf
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Hej igen Teis

Det er fint, at du skriver, for som jeg også har skrevet underneden, er det ikke min spidskompetence. Det er kun, hvad jeg har kunnet læse mig til, og jeg har ingen forudsætninger for at kunne vurdere det. Derfor kan jeg heller ikke være kildekritisk, men havde håbet, at da det er skrevet af læger, var det korrekt.
Jeg sletter det. Det giver jo ikke mening, hvis det ikke er korrekt, og det lyder sådan.
Tak.
Skrevet af Teis, d. 11-11-2018
Kort indskydelse. Jeg tror de 14G handler om påvirkningen for at kunne få den “hjernerystelse”, men altså skadepåvirkning af nakken selve piskesmældet kan ske ved 5-6G (jf.retslægerådet).

5-6G inde i bilen er grundet den kinetiske energi ikke ualmindelig ved lavenergi påkørsel. Man kan godt have et lavenergi uheld hvor energien mellem bilerne er 1,8G “deformationsenergien” mellem bilerne.. men have en påvirkning af hovedet på 6,5G inde i bilen. Derfor vigtigt at adskille de 2 energier i et uheld.
Skrevet af Teis, d. 11-11-2018
Hej Hanne,

Super tak. Kan se der står at 7-8 mph kan give “..as great as 7G”.. Så her anfører de at 7G er meget. Hvilket bestyrker at 14G som minimum for at skade nakken må være en ikke “rigtig” anført.. Det er ikke en kritik jeg forsøger at fremføre, jeg spørger alene for ikke at indlægget skal skræmme folk som læser indlægget og tror at der skal 14G til at skade nakken.

Men tak for svar.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE