Velkommen til min gæstebog

Kære Gæst Her er du velkommen til at skrive, hvad du måtte have på hjerte både i forhold til min bog "Tag piskesmæld alvorligt" og i forhold til hjemmesiden. Også gerne konstruktiv kritk. ANNONCER, DER LÆGGES IND PÅ DENNE SIDE, FJERNES. De er ikke velsete på en seriøs side. Så lad blot være at forsøge. Jeg får besked om det HVER GANG! Og fjerner dem straks.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Kirsten jørgensen, d. 03-08-2019
Hej hanne
Var selv i Tyskland i 2003/4. Fik taget en funktionel scanning og man sagde jeg skulle få en operation i nakken. Om ikke andet så når min livskvalitet blev så lille. Jeg har i dag fortrudt jeg ikke fik det gjort. Ville egentlig gerne høre hvordan du har det i dag? Opererer de stadig ? Og hvad er prisen ?
Kan se undersøgelsen i Rebild er taget væk, hvorfor?
Det er et flot og stort arbejde du gør !
Mvh kirsten
E-mail:
Skrevet af Goran, d. 09-07-2019
Hej Hanne
Jeg er blevet opsagt på mit arbejde begrundelsen var min muligheds attest passede ikke dem og jeg kunne ikke komme op på fuld tid i mærmeste i fremtid og de kunne ikke omplacere til trods at de kunne sagtens lade sig gøre og min leder har fusket med min muligheds attest.
Men det er pga mit arbejde jeg er kommet til skade og kørt ned ,jeg har været delvist sygemeldt i 1 år 2 mdr.før jeg bliver sagt op og min arbejdsgiver er bevidst om min funktionsnedsættels men de har ikke gjort ret meget for at få mig på ret køl hverken sygesamtaler eller henvendelse til jobcenter om fleksjob hvad gør jeg her og min fagforening mener der er ikke noget at gøre de har gjort mig uarbejdsdygtig på baggrund af min opsigelse den var meget grov den måde det foregik på når man ligger ned i forvejen det var være end ulykken rent smertemæssigt og psykisk.
Venlig hilsen
Goran
E-mail:
Skrevet af Gert Degnemark, d. 10-05-2019
Hej Hanne.

Under Whiplash, Behandling der er punkt 3 Behandling i DK og et underpunkt 3.7

Ligeledes er dr under Behandling i udlandet et underpunkt 3.7.

Kunne det ikke være en god ide, at ændre indholdsoversigt, så Behandling i udland starter med punkt 4.?

Jeg tror det vil lette søgningen. . .

Og det er en fremragende hjemmeside du har fået skruet sammen!

Mvh. Gert
E-mail:
Skrevet af aida, d. 07-02-2019
Hej,

Det er helt fantastisk al den information man kan finde på din side. Det sætter jeg stor pris på.

Af de undersøgelser i udlandet, hvilken ét ville du vælge? Og har du i øvrigt et link til klinikken i Finland? Jeg er ved at blive helt desperat.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Pål Nygaard-Naglestad, d. 22-01-2019
Hei.
Jeg heter Pål Nygaard-Naglestad og har en kone som har gigt samt vært utsatt for ulykke med bil og fått piske smell. Vi prøver etter beste evne få fram en korrekt diagnose og behandlings metode på det hele og skulle i den forbindelse gjerne ville snakket med deg for råd og veiledning. Håper du kan svare meg på mail: panagles@online.no for ytterligere detaljer.

Hilsen Pål.
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 30-12-2018
Denne hjemmeside er ikke beregnet på annoncer. Det er I nødt til at respektere. Kristne eller ej. Der er ikke meget kristent over, at en gruppe bliver ved at lægge lån på denne side. Det kan kun være for egen vindings skyld og er fuldtændig uklædeligt, hvis man kalder sig kristen!
Skrevet af Gert Degnemark, d. 15-12-2018
Hej Hanne.

Jeg har med lighedstegn udført samme opgave med Whiplash, som du nu gør.

Jeg har viden om, hvorfor vi skadede mennesker ikke kommer videre i det danske sundhedssystem!

Jeg vil gerne videre give dig min viden, hvis du måtte have interesse herom?

Mvh. Gert
E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Har I lyst til at læse min hvidbog om whiplash og hjernerystelse samt "funktionel lidelse", kan I finde den på Whiplashforeningens hjemmeside. Der er to udgaver - en lang og en kort (sammenfatning).
Den fulde hvidbog: http://www.whiplashforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/08/hvidbog-om-whiplash-piskesmaeld-et-modsvar-til-whiplash-som-funktionel-lidelse.pdf
Sammenfatningen:http://www.whiplashforeningen.dk/wp-content/uploads/2018/08/sammenfatning-af-hvidbog-om-whiplash-piskesmaeld-et-modsvar-til-whiplash-som-funktionel-lidelse.pdf
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Hej igen Teis

Det er fint, at du skriver, for som jeg også har skrevet underneden, er det ikke min spidskompetence. Det er kun, hvad jeg har kunnet læse mig til, og jeg har ingen forudsætninger for at kunne vurdere det. Derfor kan jeg heller ikke være kildekritisk, men havde håbet, at da det er skrevet af læger, var det korrekt.
Jeg sletter det. Det giver jo ikke mening, hvis det ikke er korrekt, og det lyder sådan.
Tak.
Skrevet af Teis, d. 11-11-2018
Kort indskydelse. Jeg tror de 14G handler om påvirkningen for at kunne få den “hjernerystelse”, men altså skadepåvirkning af nakken selve piskesmældet kan ske ved 5-6G (jf.retslægerådet).

5-6G inde i bilen er grundet den kinetiske energi ikke ualmindelig ved lavenergi påkørsel. Man kan godt have et lavenergi uheld hvor energien mellem bilerne er 1,8G “deformationsenergien” mellem bilerne.. men have en påvirkning af hovedet på 6,5G inde i bilen. Derfor vigtigt at adskille de 2 energier i et uheld.
Skrevet af Teis, d. 11-11-2018
Hej Hanne,

Super tak. Kan se der står at 7-8 mph kan give “..as great as 7G”.. Så her anfører de at 7G er meget. Hvilket bestyrker at 14G som minimum for at skade nakken må være en ikke “rigtig” anført.. Det er ikke en kritik jeg forsøger at fremføre, jeg spørger alene for ikke at indlægget skal skræmme folk som læser indlægget og tror at der skal 14G til at skade nakken.

Men tak for svar.
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 11-11-2018
Hej Teis
Jeg har angivet denne kilde - den står underneden, men tallet (6) efter teksten refererer til, at det stammer derfra.
Du får den lige for en ordens skyld her.
http://www.dizziness-and-balance.com/disorders/post/whiplash.html
Der står også noget i denne http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4200875/
Cervical capsular ligaments can become lax with as little as 5 N of force, although most studies report cervical ligament failure at around 100 N. Even low speed rear impact collisions at as little as 7 mph to 8 mph can cause the head to move roughly 18 inches at a force as great as 7 G in less than a quarter of a second.
Numerous experimental studies have suggested that certain features of injury mechanisms including direction and degree of acceleration and deceleration, translation and rotation forces, position and posture of head and neck, and even seat construction may be linked to the extent of cervical spine damage and to the actual structures damaged".
Der er flere henvisninger til andre links i ovenstående, som står under afsnittet post -concussion syndrome.
Jeg må indrømme, at det ikke er min spidskompetence, men blot noget jeg har læst mig frem til.
Venligst
Hanne
Hjemmeside:
Skrevet af Teis, d. 10-11-2018
Hej Hanne,

Du skriver under “Whiplash og hjernerystelse” punkt 2:

“2. HVAD SKER DER MED HJERNEN UNDER PISKESMÆLDSBEVÆGELSEN
Skader i nakken kan opstå efter mindre kraft (minimum 14g of force).”

Er der tale om tastefejl? Spørger kun da det er yderst begrænset, hvad der er at finde på nettet som omhandler “G-påvirknings krav” før en skade i nakken opstår. Men 14G lyder meget voldsomt (en artikel i avisen henviser til at astronauter øver 6G i en forlystelse i tivoli). Retslægerådet har ret så bemærkelsesværdigt (fordi de normalt ikke udtaler sig med konkrette værdier) udtalt at påvirkning sker ved 5-6G. (Link medsendt)

http://birch-law.dk/2018/03/09/retslaegeraadets-besvarelse-af-15-november-2017/

Bedste Hilsner

Teis
Skrevet af Stig Rasmussen, d. 09-11-2018
Hej Hanne

Vi skal have planlagt en upright scanning i Hannover.
Du skriver at du kan sætte os i kontakt med en som har været til scanning i Hannover. Vil du venligst sende noget kontaktinfo til mig

Mvh
Stig Rasmussen

E-mail:
Skrevet af Hanne Holst Rasmussen, d. 29-08-2018
Hej Rune Drejer
Undskyld, jeg ikke har svaret dig før. Har først set din besked nu.
Jeg har intet imod LDN? Jeg synes blot, at folk, der kunne tænke sig at prøve præparatet, skal tage det på et oplyst grundlag.
Hvis du har læst, hvad jeg skriver om det, vil du også kunne se, at det, jeg skriver, er referat af en samtale med en smertelæge og forsker i LDN og altså ikke mine meninger.
Der har været en tendens til, at nogle få personer konstant nævner LDN som den for whiplashs bedste mulighed for whiplashkadede; men nogle har også fået det dårligere af det, og det virker ikke på alle. Derfor mener jeg, at man skal man gå ind i det på et oplyst grundlag og ikke fordi andre, har glæde af det; for det er langt fra sikkert, at man selv har.
Mvh.
Hanne
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE